Onsdag

Grått och trist ute. Har regnat och det syns verklgen hur grönt och frodigt det är ute. Hela häcken är utslagen, tulpaner i rabbatten och en grön gräsmatta. Det har gått så fort.

Idag är det en dag i väntan. jag ringde nyligen Älvkarlebykommun och hörde mig för om jag får något jobb här i sommmar. Hon visste inget men skulle försöka ta reda på det åt mig och förhoppningsvis återkomma under dagen med besked. Får jag inget jobb här hemma vet jag inte riktigt vad jag gör...

jag borde plugga nu. Ingen lust för fem öre, ska göra mig klar istället och cykla ner till apoteket en sväng så snart rengandet upphör. I morgon är det skola igen, avslutande seminarium för dessa fem veckor inom Primärvården. Detta har utan tvekan varit min bästa placering någonsinn! Jag har lärt mig så mycket och fått så mycket beröm så jag känner verkligen att det är Distrikssköterska jag vill bli när jag blir stor! Det är så roligt att verklgen ha någon att se upp till, Birgitta, min handledare, helt makalös! jag kommer sakna att kliva upp 05.15 och åka buss i 1 tim för att komma till Sandviken! (Det trodde jag inte om mig själv, jag som hatar att åka buss!)

på lördag åker jag hem till Bollnäs för att åka till Rättviksmarknad och köpa 14 par strumpor och remmar (det brukar vara de inköpen jag gör :)). Nu ska det bli ordning på mig med, borsta tänder och dra upp rullgardinen!

Jag håller nervöst min tumme och hoppas på att någon i Älvkarlebykommun vill ha mig under sommaren!

RSS 2.0