Jag glömde att berätta det roligaste!

Vi har idag sagt upp våraan lägenhet här i Skutskär, i September flyttar vi in till en trea i Gävle!!


Såhär ser planlösningen ut på vår nya lägenhet! Den äär så fin och det känns redan som hemma och vi längtar efter att få flytta! Blir närmare till jobb och allt för oss båda! :) Slippa den där jäkla skutskärsbussen!!!


Marcus har ritat upp lägenheten i ett program han använder i jobbet. Där har vi satt in våra möbler och möblerat så som vi skule vilja ha det. :) Lite roligt och det ger en bra billd av hur pass stor lägenheten är. Han har inte ritat in toastol och handfat i badrummet, men det är det enda. sedan i köket, den långa bänken på högra väggen finns inte där egentligen, det är så vi skulle vilja ha det.

Examen, Midsommar, Jobbet och Semester!

Då var snart Juni slut, vet inte om jag förstått att  tiden flugit förbi mig så fort! Känndes nyss som att det var examen i Heliga Trefaldighetskyrka i Gävle. Det var en otroligt fin ceremoni där vi i bokstavsordning fick komma upp och hämta våran Sjuksköterskebrosch från två av våra lärare. Vi sjöng några psalmer samt att lärarna och prästen höll tal. Därefter sjöng Sanna från klassen, så vackert! Sedan mötte vi upp med familjerna utanför kyrkan för att sedan åka hem och äta/fika/fira.



Här skall jag ta emot min alldeles egna brosch!



Jag utanför kyrkan i ett regnigt och kyligt Gävle. Här syns min brosch!



Vi firade ju även Marcus som även han tar examen. Vi fick båda mycket fina blommor. Dessa från Mamma, pappa samt faster Marianne.



Dessa var från Marcus bror och hans tjej Marie.



De här fina var från Marcus syster, hennes man samt Marcus systerson.



Här fick vi en varsin från Marcus pappa och Mamma, den rosa var till mig och den blåa till Marcus.




Fina rosor från mmin andra faster!
Så fräscht och fint med blommor! Tror att alla stod sig lika fina i 1,5 vecka!!

Sen fick jag så mycket fina paket! Tusen tack till er alla!



Fint halsband och örhängen av pappa och mamma!



Ett rött hjärta från designern Tomas Sabo från min Faster.



En alldeles egen godisskål i märket Kosta Boda från de gulligaste svärföräldrarna!

Sen fick jag presentkort på Guldfynd från faster Marianne

Presentkort som kan användas i alla Bollnäsbutiker från min Mentor som jag hade under gymnasiet!

Tack så otroligt mycket till alla! :D
*******************************************************************************************

Nu har Midsommar dragit förbi och vi firade för öss själva här hemma, vi grillade och åt jordgubbar, kladdkaka och marsansås!



Jag band mig en Midsommarkrans med minst sju sorters blommor. Dett utan någon som hellst finess! :P Att binda kransar visade sig inte vara en av mina starka sidor!!



Bjuder på en puss från midsommar! :D

*****************************************************************************************

På midsoommarkvällen gjorde jag mitt första pass som Sjuksköterska på egna ben (före detta 2 veckor introduktion). Lite nervöst känndes det innan jag gick in på jobbet. Men hade mycket bra jobbarkompisar så kvällen gick utomordentligt bra! Jobbade även döndag och måndag så nu har jag gjort min första jobbar-hel och många fler kommer det att bli. Jobbar ungefär varannan helg nu under sommaren.

Jag trivs otroligt bra på avdelningen! Mycket trevlig personal och ännu trevligare patienter! Kommer att bli en kanonsommar!
******************************************************************************************

Då blir helgen som kommer en ledig helg, vi skall åka på OckelboMarknad som vi alltid brukar, sen på söndag åker vi hem till Byn för att fira Marcus syster som fyller år! Före det ska jag hinna med att jobba också 13.30 - 22.00 onsdag och torsdag sendan blir det 6.45-15.30 på fredag därefter ledig lördag och söndag!

Snart infaller sig även vecka 28, vilket betyder att jag har min semestervecka och Marcus startar sin 3-veckor långa semester. Inget inplanerat men ev. en tripp ner till morfar. :)

9Juni

Då har de efterlängtade skattepengarna kommit. Allt åker in till spar-kontot och jag får hushålla med det lilla som finns kvar på kortet, vilket inte är mycket men...

Tror det blir en tur till stan, ska möta upp Tessan och äta en glass. Måste även inhandla det sista till examen i form av genomskinliga axelband. Jag är inte gjord för att bära axelbandslös bh, så är det bra. Det är inte snyggt med tuttar som hänger ner i naveln! haha! Det var nog allt som behövdes.

I morgon tar lillasyster Studenten. Jag och Marcus åker såklart hem, sen blir det till att skynda tillbaka till Skutskär för att handla och göra klart allt inför fredagen och min Examen. Familjen och svärföräldrarna kommer för att fira både mig och Marcus. Vi blir nog 12st här hemma! Jätte kul! Så vi har lite att fixa med kan man säga! Men åh så skönt det känns! 3 år har snart gått och det har bara sagt svich! Lite läskigt när jag tänker på det. Vad kommer jag att göra efter 31 augusti då mitt sommarjobb tar slut? Augusti har ALLTID betytt skoola för min del. Jag har aldrig gjort något annat... Men något hittar jag nog på, hoppas på att få jobba lite iaf!

Sommarjobbet på onkologavdelningen med 3 andra sjuksköterskestudenter väntar. jag börjar Måndag 14/6 med två introduktionsveckor. Känns skönt. Sen gjör jag mitt första egna pass som sjuksköterska under midsommar helgen. Ledig midsommarafton. :)

19/6 - Fira Marcus kompis som fyller 25
20/6 - Fira mamma som fyller år
Juli   - Marcus syster fyller år
Juli   - Min semestervecka och Marcus 4 semesterveckor

Hoppas att vi hinner göra massa annat roligt också!


Just nu håller vi på att leta lägenhet för fullt. Har tittat på några som vi aft oturen att inte få. Ska kika på några till nu med inflyttning i september. Hoppas att vi har turen att få någon denna gång! :) Längtar redan till vi har en 3:a, tänk vad skönt att få ha datorn i ett eget rum och att jag kan få ett eget skrivbord! Och katterna får ett rum de med samt de som kommer och hälsar på.

Nu ska jag göra klart lite här hemma och sedan ge mig iväg.

Min lillasyster

Min lillasyster hade sin Bal i Torsdags, 2010-06-03. Hon var så fin!



Hihi, så fiiin! Lägtade tillbaka till imn egen bal. Måste smyga in ett kort på mig med så att ni får se två fina systrar!



Nu tar hon studenten på torsdag och jag tar min Examen på fredag. Jäklasar vad 3 år har gått fort!! Grattis till migg och lillasyster!!

RSS 2.0