Jag glömde att berätta det roligaste!

Vi har idag sagt upp våraan lägenhet här i Skutskär, i September flyttar vi in till en trea i Gävle!!


Såhär ser planlösningen ut på vår nya lägenhet! Den äär så fin och det känns redan som hemma och vi längtar efter att få flytta! Blir närmare till jobb och allt för oss båda! :) Slippa den där jäkla skutskärsbussen!!!


Marcus har ritat upp lägenheten i ett program han använder i jobbet. Där har vi satt in våra möbler och möblerat så som vi skule vilja ha det. :) Lite roligt och det ger en bra billd av hur pass stor lägenheten är. Han har inte ritat in toastol och handfat i badrummet, men det är det enda. sedan i köket, den långa bänken på högra väggen finns inte där egentligen, det är så vi skulle vilja ha det.

Kommentarer
Postat av: Anna

Tack vännen. :) Är så skönt att göra precis det som faller en in utan att passa jobbtiderna;P Hoppas det går bra för dig också nu på ssk:) Grattis igen:) Hoppas du trivs med det:) Men det gör du säkert, du är så gullig & snäll mot alla så du kommer inte ha nå problem med det:) Ja, lilla Måns är en riktig buse. Kaxig & inte alls blyg:P Ang. hästen så blir det till å leta en annan kuse nu nå tag. Kram:)

2010-07-21 @ 14:53:13
URL: http://annaslaviero.blogg.se/
Postat av: Helen nybliven mamma

tack så mycket och stort grattis själv till examen eller vad man säger, skitbra jobbat! :)

2010-07-23 @ 16:24:16
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Emily

åh vad härligt, det är underbart att flytta och få fixa allt nytt nytt! :D

2010-07-28 @ 20:36:24
URL: http://emslo.blogg.se/
Postat av: Helen mamma till Lea

tack för din kommentar :) Vi mår finfint, hoppas ni också mår bra och ska trivas i er nya lägenhet, blir nog kanon där :) Kul att du gillar min blogg, ska försöka att inte bara lägga enbart fokus på Lea utan ha kvar lite av de gamla innehållet med renoveringsprojekten, nöjesbilder osv :) Så bloggen blir kvar öppen, var nog mest att man var känslig i början när Lea kom att man inte ville "blotta" för mycket av sitt liv, men de känns som man tar allting lite lättare nu på något sätt även om jag inte kommer lägga ut för mycket bilder på henne. Kram

2010-08-08 @ 22:45:26
URL: http://helenm.blogg.se/
Postat av: Hanna

Det är en kille här i Bollnäs som ska anordna en modevisning- och pengarna går till bröstcancerfonden :) Jag känner honom inte så jag blev extra lad när han frågade mig om jag ville vara med som modell :) Hur är det med dig sötnos? PUSS!

2010-08-08 @ 22:50:55
URL: http://thuesday.blogg.se/
Postat av: Malin

Tack! Bebis nummer två är för tillfället beräknad att komma i slutet på februari. Ska på UL den 16 september så hoppas på att få ett exakt datum då.

2010-09-07 @ 11:48:11
URL: http://maliiinjonsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0