Hihi

Visst ja, Marcus ringde mig i måndagskväll för att berätta att det varit rådjur på vår gård som kissat och bajsat på vår uteplats! HAHA! Här kommer bildbevis!


Här har dom kissat och bajsat närmast husväggen. Undrar vad Astrid och Sally gjorde om de såg rådjuren!


De har bajsat två gånger till och med!


Här har de skuttat omkring på gården!


De tog nog en sväng över till grannen också!


Känns som att vi bor på landet eller i skogen nu med denna påhälsning.... hihi

Beställt

Till att börja med har jag beställt ett par helt underbart söta pumps! hade (läs: har) lite skonojja. Hihi.

http://www.skopunkten.com/Damskor/Modeller/Pumps?art=251040

Helgen har varit fullspäckad. Marcus skrev tenta i lördags, kom iväg till Bollnäs vid 14.00, när vi kom hem bjöds det på tårta och fika, Systeryster fyllde 19 år! Grattis igen! Sen till middag blev det pinnekött (kokt revbensspjäll från lamm som sedan tillagas kokandes i kastrull på björkved - norsk mat som de har på julbordet) Min släkt på pappas sida träffaas alltid en gång/år för att äta detta då min farmor var norska. :) Rolig tradition.

Sen blev det utgång på Tranan för att se Amanda Jensen, drog med oss systeryster också, kul kväll. Tyvärr var Amanda Jensen ingen höjdare, gillar hennes röst och musik men framträdandet var obefintligt, hon stog där bara som om det var en vanlig dag på jobbet (som lokaltidningen Ljusnan skrev). Aja, nu har jag ju sett henne iaf. :) Var hemma vid 02.00

Söndagen var lugn, for till Krister, Marcus kompis, och hans tjej för att se på film.

Måndagen var vi ner på stan en sväng sen for vi till Byn för att mysa lite med Marcus systerson, jäklar vad  tiden går fort och vad han växer! Sen blev det en sväng till svärfar. Därefter for vi mot Bollnäs igen för att äta middag. Sen åkte Marcus tillbaka hem till Skutskär och katterna medan jag blev kvar.

Tisdagmorgonen spenderades hos tandläkaren, undersökning + gjutning av tandskenor till tandblekningen. Nu är det inte långt kvar till jag får fina tänder!! :D På eftermiddagen gick mitt tg mot Gävle och sedan hem till Skutskär. Skönt att vara hemma, sova i sin egen säng! :)

Den tid som är kvar på denna vecka kommer att spenderas med C-uppsatsen.

Drömmar...

Här sitter jag och önskar att jag hade massa pengar så jag kunde köpa allt fint som jag vill ha! Här kommer en liten önskelista...


Jeansjacka från Gina, tänk vad jag letade efter en sån i sommras, hittade ingen alls!



Skor från Scorett, jag bara älskar alla dessa skor!  Ge mig!!








**********************************************************************

Aja, jag får fortsätta att drömma...

Nu till något mer vettigt, C-uppsatsen, känner att det flyter på nu. :) När allt är klart har jag nog mig en bra uppsats!

Helgen kommer att spenderas i Bollnäs, syster fyller år! På lördagkväll blir det Amanda Jensen på utestället i Bollnäs, Tranan... Hihi. :) Sen blir det lugnt fram till tisdag, då blir det äntligen tandläkaren för att gjuta skenor till den kommande blekningen! wihoooo!! :D Som jag längtar!!

Nu ska jag fortsätta med mitt, Snöar gör det, hoppas vi kan ta bilen till Hemköp och handla det sista till en tacosmiddag i kväll. Marcus är hemma i dag, har tenta i morgon i super svår matte! Håller tummarna för min plugg-nisse!! :D

Krasslig

Då var helgen slut. I torsdags var jag och Tessan ut på Heartbreak, Quiz-night! Vi hade sjukt roligt! Var inte hemma förrän klockan var 02.00. Sov till 11.30 morgonen där på. Sååå skönt!

Fredagen var lugn, tanken var att vi skulle städa ihop här hemma innan lördagen då svärföräldrarna skulle komma, men ingen av oss orkade det, blev en pizza vid 20.00, gott, gott, gott!!

På lördagsmorgonen blev det städning och lite dammning samt en dusch! Sen mötte vi upp svärföräldrarna vid Biltema och fortsatte sedan ut mot Valbo där vi fyndade lite! Hihi! jag bara älskar REA! :) Åt kotlettrad på IKEA. Sedan for vi hemmåt, ,kikade på TV, Melodifestivalen och åt massa onyttigt!

Sen blev det söndag och Alla hjärtansdag, fikade med Vaniljhjärtan från Sommars. Sen på em fick Marcus en Jag-älskar-dig-skål med lite av hans favoritgodis i + en ask röda gelehjärtan. :) På kvällen blev vi b judna på mat hos grannarna. Mkt trevligt, spelade  spel och kikade på filmen Up, den var mysig, rekomenderas!

Och då har vi kommit fram till idag, Måndag. Sitter i soffan och känner  mig inte alls helt hundra... Förkyld, ont i halsen och tung i hela kroppen. Hoppas att sjukan hinner försvinna lagomt till helgen då vi ker hem till Bollnäs!

Nu till något lite roligare, jag har fixat mitt första jobb som SJUKSKÖTERSKA! Ett sommarjobb fram till sista augusti. Jag är nöjd, utan vidare ansträngning landade detta jobb i mitt knä av en slump. Som tur var reagerade jag snabbt och såg till att jag fick ett jobb. Hihi. Ska bli så kul!

Nu kom Astrid och vill mysa, ska försöka vila lite och sen ringa mamma. :)

Februari

Då var vi inne i Februari, Lillasyster blir 19år och Marcus systerson fyller 1år.

Sitter och pluggar C-uppsats, som vanligt, samtidigt som jag knåpar på mitt CV. Ska jag söka några jobb till sommaren måste jag ha ett bra CV. Det är svårt det där! Försöker minnas alla sommarjobb och annat som är värt att veta om mig. Det värsta är att skriva om sig själv, kort ska det vara samtidigt som man vill visa sig från sin bästa sida samtidigt som man inte vill överdriva heller!

Paratat med Tessan en hel halvtimme idag på telefon, vi har lite roligt att se fram emot nu de kommande veckorna! :). Det håller motivationen uppe, att ha lite roligheter at se fram emot!

I dag är det tvätttid 16-21, men vi ska försöka tvätta undan bara två maskiner för vi ska på bio, Twighlight 2. Den går i Skutskär så det är lämpligt, gångavstånd till och med!

Nu blir det en välförtjänt paus med en smörgås och lite TV till det.. :)


RSS 2.0