Tidig morgon

Jag är uppe tidigt idag, såhär tidigt har jag nog aldrig skrivit blogg förr! Varit lite fullt upp denna vecka då en ny kurs började i måndags, Akutsjukvård. I dag ska vi till akutmottagningen på "studiebesök"/föreläsning. Efter det åker jag och Marcus och inhandlar de sista julklapparna! :)

Jag och Marcus satt och pratade igår och kom fram till att tiden går alldeles för fort! Vi hinner inte med! Det är så mycket som händer nu inom det närmsta året, slutar skolan, söka jobb, byta bostad, byta stad mm. mm. Det är så mycket man vill hinna med och så mycket som man vill göra! Jag försöker att inte stressa upp mig över allt sådant men, det går inte att hjälpas, jag måste ju börja fundera på hur mitt/vårat liv ska se ut, vi har båda två mål och tankar om framtiden vilket känns väldigt skönt! Det gör att allt känns något bättre. Till sommaren går inte jag i skolan mer, jag har gått i skolan i 15 år när jag är klar till sommaren!! Det är läskigt, det är NU mitt liv börjar och jag har ingen aning om vad jag gör till hösten eller vart jag bor! När vi pratade om detta igår sa Marcus att han "snoozar" och vill inte höra mer... Nu är det jag som snoozar och lägger locket på, till nästa gång jag behöver prata av mig!! hihi

Blir en lugn helg, ska försöka plocka in våra utemöbler innan sön kommer och ställa våra cyklar under tak. Sen blir det säkerligen pepparkaks- och glöhöppsbrödsbak! :) Det är så mysigt, då känns det verkligen som att julen är här!

Nä, nu ska jag göra klart det sista så jag kommer till skolan! :)

December!!

Då var det redan första advent och december! Fasen vad tiden går fort, jag vet inte om jag hinner med! Var på skolan i går, PM opponering där vi även fick kritik från vår examinator, jag klarade dagen galant! Är så nöjd! (Det är vi värda Tessan!!) Så, nu är jag ledig resten av veckan fram till mndag när nästa kurs börjar. I helgen åker vi hem till Bollnäs och Edsbyn, ska på julbord med Marcus familj på lördagen, kommer bli så mysigt! Jag har redan bestämt vad jag ska ha på mig... hihi. det gäller att vara ute i tid! 

Sedan sist jag skrev några rader har jag köpt mig en datormus som går på bluetooth - riktigt sart då jag spar på mina USB- ingångar! jAg har träffat Hanna och haft en jätte mysig heldag i Gävle!! Visst ja, något viktigt som jag gjort är att jag och Marcus har vaccinerat oss mot svininfluensan, gjorde det i lördags. Känner mig nöjd med beslutet. De enda biverkningarna jag upplevt är smärta i armen, svullnad, rodnad i insticksstället samt led och muskelvärk. I dag är första dagen det börjar kännas bra i armen. Vi beslutade oss då vi kom fram till att pappa jobbar i Norge (ett av de länder som drabbats värst) och vi vet inte när han kan ta sprutan, sen för  Marcus systersons skull (som heller inte tagit någon spruta) och för alla andra kännsliga personer samt för min och amrcus skull så vi inte smittar varandra! :) Ett beslut jag är nöjd med!

Jag har såklart julpyntat och tagit det lugnt. Sen är jag nästan klar med alla julklappar! Det är något som aldrig hänt förr, att jag är ute i så god tid!! Och det första julkortet har kommit! Några som var ute i mycket god tid! Börjar bli dags för mig att kolla igenom vilka som varit snälla nog att få ett kort! :) Hihi.

Åh, jag har köpt en julkrubba också, inte en såndär "vanlig" utan en mer modern. Jag har inte varit uppvuxen med jesus i krubban som många har, så jag har aldrig riktigt "fastnat" för dom men nu har jag hittat en jätte fin! Den är köpt på Village i Gävle. Här kommer kort på den:

Vi tog en svarta träskiva och tejpade fast figurerna med dubbelhäftande tejp. Vår lilla Astrid är nämligen en mästare på att kasta saker i golv, medvetet. Så detta är något hon inte skall förstöra!!


Här kommer en bild som tillgänas Hanna (och alla mina stekpannor) Jag räknade, och det är nio stycken! Varsogod!



En bild på min datormus - röd och fin, den inhandlades för några av de pengar jag fick i födelsedagspresent



Åh, jag höll på att glömma, jag beställde en lite tidig julklappa till mig i dag... Blev kär i denna klocka:



När jag ändå är i farten kastar jag in en bild på mig också, det bjuder jag på!


*******************************************************************************************
Ett stort grattis till Linda och Johan som förra veckan fick sin andra son (något i förväg!) men allt är bra och jag är så glad för er skull, ska bli kul att få träffa den lilla! :)
*******************************************************************************************

Så, nu är det bara att ta tag i dagen, jag ska plocka ihop lite här hemma och kolla igenom tvätten, har tvättid mellan 16-21. (Hoppas vi blir klara i tid innan all bra tv börjar!!)


RSS 2.0