Februari

Då var vi inne i Februari, Lillasyster blir 19år och Marcus systerson fyller 1år.

Sitter och pluggar C-uppsats, som vanligt, samtidigt som jag knåpar på mitt CV. Ska jag söka några jobb till sommaren måste jag ha ett bra CV. Det är svårt det där! Försöker minnas alla sommarjobb och annat som är värt att veta om mig. Det värsta är att skriva om sig själv, kort ska det vara samtidigt som man vill visa sig från sin bästa sida samtidigt som man inte vill överdriva heller!

Paratat med Tessan en hel halvtimme idag på telefon, vi har lite roligt att se fram emot nu de kommande veckorna! :). Det håller motivationen uppe, att ha lite roligheter at se fram emot!

I dag är det tvätttid 16-21, men vi ska försöka tvätta undan bara två maskiner för vi ska på bio, Twighlight 2. Den går i Skutskär så det är lämpligt, gångavstånd till och med!

Nu blir det en välförtjänt paus med en smörgås och lite TV till det.. :)


Kommentarer
Postat av: Anna

Åååh, är kär i dom filmerna:) Klart värd att se!:) Vad har du funderat på att söka för jobb då & vart?:) Ssk såklart kanske;P hihi. Dum ja är;) Ja det där med cv är aldrig kul.. Kram:)

2010-02-03 @ 14:59:11
URL: http://annaslaviero.blogg.se/
Postat av: Anna

Häftigt att du hittade den sidan;) Shiiit:) Hittar inte 'personal' men det andra kikade jag på:) Hihi. Ja det var verkligen en upplevelse alltså:)

2010-02-03 @ 16:41:39
URL: http://annaslaviero.blogg.se/
Postat av: Lindah

Ja snart fyller även jag år, det är ruskigt vad fort åren går alltså! haha.

Vet du vad jag nyss lyckades med?

Jag öppnade nyss en kokosnöt utan verktyg alls! :D satt & knackade den i backen och sen vipps, de funkade :D Din lillasyster är nu megastolt över sig själv & vad hon nyligen lyckats med :D

2010-02-03 @ 22:46:17
URL: http://www.poopiehead.bloggplatsen.se
Postat av: carina jonsson

Gillade ni Twilight? Den har ju jag sett :) F*n vad snö det kommer !!!! Även JAG börjar bli aningen less på detta :( MEN det är fortf väldigt fint ute måste jag säga ;) Kramar om // Mamma

2010-02-04 @ 18:07:37
URL: http://www.svartangel.zoomin.se
Postat av: carina jonsson

jag menade ju New moon så klart *haha // mamma igen

2010-02-04 @ 18:10:42
URL: http://www.svartangel.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0