Förrådet

Nu regnar det, äntligen! Det kommer mina blommor att må bra av. Ser så skönt ut ute att jag skulle vilja ställa mig mitt i ösregnet och njuta!

I morse ringde jag Älvkarlebyhus för att jag behövde komma in i mit förråd. De har bytt front och lås i alla lägenhetslängor. Tanken var att vi själva skulle sätta dit tillfälliga hänglås (så vi kunde nyttja förråden) fram tills de nya låsen skulle komma, där lägenhetsnyckeln skulle passa. nu var det bara så att älvkarlebyhus satte dit egna hänglås och vi har inte fått några nycklar. Vårt förråd har nu varit låst i fyra veckor. Så, jag ringde i dag och pratade med en kvinna som sa att det kunde komma någon och knipsa upp det befintliga hänglåset men att jag då måste sätta dit ett eget (vilket var helt OK för mig). Hon sa också att de inte kunde hitta nycklarna till de nuvarande hänglåsen och att de nya låsen skulle komma i AUGUSTI- SEPTEMBER!! Hur som helst så kom det en vaktmästare och låste upp hänglåset (han hade visst hittat nycklarna) och jag/vi fick själva behålla de nycklarna så nu kan vi äntligen komma in i förrådet!!! Nu har jag sprungit mig svettig i trapporna och burit ner saker och fixat till lite där nere. ÄNTLIGEN! 

Vi får se om min lillasyster ids komma hit, än har jag inte hört hur det blir. Vore skojj om hon ville komma. Men, det beror ju på om pappa vill skänka henne en slant (som hon så fint uttryckte sig).

Nu väntar jag ett smtal från pappa sen väntar duschen på mig!

Kommentarer
Postat av: mamma

hej gumman.Det trodde du inte var hihi....att jag skulle hitta in hit till dig.Åhh inte får man vara ifred heller för mamma hittar dighaha.

Skönt att förrådet äntligen är fixat.

Vi ses en sväng i morgon

Kram mamma

2008-06-13 @ 14:26:53
URL: http://www.vartangel.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0