Dags igen

Ja, då var det dags igen med en handledning, i morgon har jag den tredje och sista handledningen av mitt PM innan det ska lämnas in på måndag! Känns skönt. Sitter och knåpar lite i skrivande stund. Det börjar se bra ut nu. Känner mig nöjd. Apenderade 1 tim i telefon med mamma idag, vi kan prata bort tiden! Samtalet handlade om allt och ingenting! Skönt, så det blev en plugg-paus som hette duga!

Nu var det väl min tur (som alla andra) att vaccinera sig eller inte? - Det är den stora frågan! Och jag har absolut inget svar på den! Det slutar nog med att jag går iväg och tar mig en spruta, men fram till dess är jag helt neutral och accepterar både de som tar prutan och de som väljer att inte ta den allt för omtalade svinsprutan!

Det ser ut som ett bombnedslag hemma, städningen ligger inte på högsta prioritet om jag ska vara heeelt ärlig! Både jag och Marcus har mkt annat nödvändigt att göra. I morgon ska vi vara duktiga och ta itu med tvätten (som vi förövrigt skjutit upp allt för länge) får hoppas att andan faller på i helgen så vi kan göra en städning, allt går ju så mkt fortare om man är två som hjälps åt!! det är något som vi är duktiga på iaf, att hjälpas åt! Jag och Marucs delar på alla sysslor hemma allt från städning till matlagning och tvätt. Vi hjälps alltid åt! Det är jag glad för!

Nu blir det slutspurten på plugget, ska kika lite på Ghost whisperer på tv. :)

Kommentarer
Postat av: Anna

Vad kul att det verkar gå framåt iaf med arbetet:) Visste jag väl:D Hihi.

2009-11-18 @ 21:34:58
URL: http://annaslaviero.blogg.se/
Postat av: Hanna

Hej!

26e passar säkert bra. jag flyttar i helgen och får pengar på onsdag. jag ska se över min ekonomi lite men det blir säkert jättebra. KRAM!

2009-11-19 @ 21:40:01
URL: http://thuesday.blogg.se/
Postat av: Anonym

2009-11-19 @ 21:44:24
Postat av: Maja.

Är också förvirrad när det gäller vaccineringen, men kommer nog även jag gå och ta sprutan till slut.

2009-11-19 @ 21:51:35
URL: http://mcaria.blogg.se/
Postat av: Todde

åhh älskar kise bloggar :D.. jag har sj med en kise som heter Stig :P ha d

2009-11-19 @ 21:51:56
URL: http://gudochjag.blogg.se/
Postat av: Jemini ♥

Hejsan!

Vill bara tips om en grymt bra sida om man snabbt vill få mera besökare på bloggen :) Bli medlem på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=jemini

Det är enkelt, går fort och du får garanterat massvis av glada läsare! :D

2009-11-19 @ 21:53:11
URL: http://jemini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0