Helg!

Bjuder på lite bilder idag!



Mamma och pappas nya hund Mack, namnet bara åkar passa väldigt bra ihop med den andra hundens namn, Myra... Hihi. Det är en riktig liten kelgris!




Fina strumpor som jag fick av mamma när jag var hem förra helgen! De används för fullt nu på kyliga höstkvällar!!



Nu när det blivit höst har min Ipomea fått för sig att blomma, flera knoppar på väg också! De är så fina!




När vi var hemma hos morfar i somras kollade vi på gamla kort, hittade då ett på min mormor och min farmor tillsammans. Det är precis såhär jag minns dem! De ser så glada och bekymmerslösa ut!
*********************************************************************************************

I veckan impulshyrde Marcus filmen Män som hatar kvinnor. Jag måste säga att jag mer eller mindre hatar svenska filmer. På min topplista över bästa svenska film ligger Kopps! (haha) Jag blev verkligen glatt överraskad över hur bra denna film verkligen var! Jag mådde så illa att jag kunde gått och kräkts!  En hemsk film men riktigt värd att se! Ska bli kul att se om de följande två är lika bra!

Vi är så nöjda med den "nya" soffan, det nästan som att den är skönare och mer inbjudande nu i grå klädsel!

I kväll blir det bio, Inglorious Bastards en film av Quentin Tarantino, ska bli kul att se den, gillar andravärldskriget-filmer så denna kan nog möta mina förväntningar!  Vi åker in tidigar så jag hinner göra en repa på stan! Hoppas jag hittar ngt roligt!!

Jag och Tessan blev igår klara med arbetet vi skrivit på! Känns hur skönt som helst! Ska bli kul att se vilken respons vi får på det och om detkrävs några större ändringar! Vi är duktiga!! När vi träffades igår blev vi båda lite sugna på att gå en massagekurs på Medborgarskolan, det vore rolgit att lära sig! Sen är jag också sugen på attt lära mig akupunktur! Åh, nu är det mycket som vorre kul! Bara för att jag slutar skolan betyder det inte att jag kommer sluta plugga och gå kurser för att lära mig mer!!  :) Lärandet är förevigt!

*Lycka till till Snökas som ställer ut Mack på söndag! hoppas det går bra!! *

Kommentarer
Postat av: Carina Jonsson

Vilka mysiga kort du har i dag.Själv använder jag strumporna jag fick av dig mest varje kväll =).Ipomean är så fin,kul att den hann hinna blomma innan frosten tar den.Hoppas filmen är bra.Kramar om er båda / Mamma & Svärmor =)

2009-09-04 @ 17:08:00
URL: http://www.svartangel.zoomin.se
Postat av: Anna

Men har dom skaffat sig en till vovve;) Vad kul:P Riktigt söt va han! :) Hihi. Hoppas ni får en bra helg.! kram:)

2009-09-04 @ 18:06:02
URL: http://annaslaviero.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0